Me

Luotsari Oy on vuonna 2014 perustettu vantaalainen pienyritys, joka tarjoaa sosiaalialan avopalveluja ensisijaisesti Uudenmaan alueella. Arvojamme ovat avoimuus, asiakasläheisyys sekä voimavara- ja ratkaisukeskeisyys.

 

Nina Kojo

Olen toinen Luotsari Oy:n perustajista. Koulutukseltani valtiotieteiden maisteri,  sosiaalityöntekijä ja neuropsykiatrinen valmentaja. Olen vuosia työskennellyt lastensuojelun avohuollossa ja tehnyt töitä lasten, nuorten ja perheiden parissa.Olen työurani aikana myös ollut töissä päihdepuolella, lasten sijaishuollossa sekä lyhyet jaksot mielenterveyspuolella ja kriminaalihuollossa.  Lisäkoulutuksena minulla on kriisityön koulutus.

Silloin kun muilta kiireiltä jää aikaa,  joogaan, uin, lenkkeilen ja luen. Käsipalloa tulee myös seurattua paljon katsomon puolelta.


Piia Erkkilä

Olen toinen Luotsari Oy:n perustajista. Koulutukseltani olen sosionomi YAMK, neuropsykiatrinen valmentaja sekä eläinavusteinen valmentaja. Lisäksi olen käynyt AMK:n erikoistumisopinnoista sosiaalipedagoginen perhetyö- sekä psykoterapian valmistavat opinnot. Olen työskennellyt päiväkodissa, seurakunnalla sekä lastensuojelun puolella sosiaaliohjaajana JOPO-luokalla, perhetyöntekijänä, sekä nuorisokodissa ohjaajana ja vastaavana ohjaajana.

Harrastuksia ja mielenkiinnon kohteitani ovat palveluskoiraharrastus, erityisesti henkilöetsintä, lukeminen, leivonta sekä puutarhan hoito.


Ville Mäensivu

Olen liittynyt Luotsarin porukkaan alkuvuodesta 2017. Koulutukseltani olen Yhteisöpedagogi YAMK ja olen neuropsykiatrinen valmentaja. Olen tehnyt pitkään töitä nuorten ja perheiden parissa. Olen tehnyt nuorisotyötä ja lastensuojelutyötä sekä laitoksessa että avohuollossa, vuodesta 2004 alkaen.

Harrastuksiini kuuluvat eräily ja retkeily, luonnosta oppiminen sekä kaikenlainen liikunta. Lisäksi luen paljon vapaa-ajallani ja soittelen ukulelea.


Noora Sihvonen

Olen koulutukseltani luokanopettaja, erityisluokanopettaja sekä neuropsykiatrinen valmentaja. Olen työskennellyt pitkään erityisopetuksen parissa sekä ala- että yläkoulun puolella. Erilaiset oppimisen ja käyttäytymisen haasteet ovat olleet työni keskiössä. Uskon, että haasteet ovat ratkottavissa, kun yhteistä tahtoa löytyy.

Vapaa-aikaani vietän mielelläni urheilun parissa. Jalkapalloa olen pelannut pienestä tytöstä asti ja aikuisiällä olen kokeillut myös thaiboxingia ja nyrkkeilyä. Lukeminen on minulle myös erityisen tärkeä rentoutumiskeino.


Jyri Lehtinen

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja(AMK) ja neuropsykiatrinen valmentaja. Ennen Luotsarin työryhmään siirtymistä 2020 työskentelin erikoissairaanhoidossa nuorisopsykiatriassa osasto-ja avohoidon eri yksiköissä yli 18 vuotta. Työurani on sisältänyt työskentelyä moniammatillisissa työryhmissä tutkimuksen, arvioinnin, hoidon ja kuntoutuksen parissa. Sairaanhoitajana olen nuorten kanssa tehdyn yksilö-ja perhetyön lisäksi tehnyt verkostotyötä ja ohjannut erilaisia potilasryhmiä.

Vapaa-ajan harrastuksiini kuulu monipuolinen liikunta. Erityisenä kiinnostuksen ja innostuksen kohteena on potkunyrkkeily ja nyrkkeily. Potkunyrkkeilyä myös ohjaan nuorille ja aikuisille kamppailuseurassa.