Me

Luotsari Oy on vuonna 2014 perustettu vantaalainen pienyritys, joka tarjoaa sosiaalialan palveluja ensisijaisesti Uudenmaan alueella. Arvojamme ovat avoimuus, ihmisläheisyys, voimavara- ja ratkaisukeskeisyys sekä positiivisuus.

 

Nina Kojo

Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri ja sosiaalityöntekijä. Olen työurani aikana ollut töissä päihdepuolella, lasten sijaishuollossa sekä lyhyet jaksot mielenterveyspuolella ja kriminaalihuollossa. Pisimpään olen kuitenkin työskennellyt lastensuojelun avohuollossa ja tehnyt töitä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Lisäkoulutuksena minulla on neuropsykiatrinen valmentaja-koulutus ja kriisityön koulutus.

Silloin kun muilta kiireiltä jää aikaa,  joogaan, uin, lenkkeilen ja luen. Käsipalloa tulee myös seurattua paljon katsomon puolelta.

 

Piia Erkkilä

Olen toinen Luotsari Oy:n perustajista. Koulutukseltani olen sosionomi YAMK, neuropsykiatrinen valmentaja sekä eläinavusteinen valmentaja. Lisäksi olen käynyt ammattikorkeakoulun erikoistumisopinnoista sosiaalipedagoginen perhetyö- ja psykoterapian valmistavat opinnot. Olen työskennellyt päiväkodissa , seurakunnassa sekä lastensuojelun puolella sosiaaliohjaajana JOPO-luokalla, perhetyöntekijänä, intensiivisenä perhetyöntekijänä sekä nuorisokodissa ohjaajana ja vastaavana ohjaajana.

Harrastuksia ja mielenkiinnon kohteitani ovat palveluskoiraharrastus, erityisesti henkilöetsintä, lukeminen, leivonta, puutarhan hoito sekä salibandy.

 

Ville Mäensivu

Olen liittynyt Luotsarin porukkaan alkuvuodesta 2017. Koulutukseltani olen Yhteisöpedagogi YAMK ja olen neuropsykiatrinen valmentaja. Olen tehnyt pitkään töitä nuorten ja perheiden parissa. Olen tehnyt nuorisotyötä ja lastensuojelutyötä sekä laitoksessa että avohuollossa, yhteensä 13 vuotta.

Harrastuksiini kuuluvat eräily ja retkeily, luonnosta oppiminen sekä kaikenlainen liikunta. Lisäksi luen paljon vapaa-ajallani ja soittelen ukulelea.

 

Noora Sihvonen

Olen koulutukseltani luokanopettaja, erityisluokanopettaja sekä neuropsykiatrinen valmentaja. Olen työskennellyt pitkään erityisopetuksen parissa sekä ala- että yläkoulun puolella. Erilaiset oppimisen ja käyttäytymisen haasteet ovat olleet työni keskiössä. Uskon, että haasteet ovat ratkottavissa, kun yhteistä tahtoa löytyy.

Vapaa-aikaani vietän mielelläni urheilun parissa. Jalkapalloa olen pelannut pienestä tytöstä asti ja aikuisiällä olen kokeillut myös thaiboxingia ja nyrkkeilyä. Lukeminen on minulle myös erityisen tärkeä rentoutumiskeino.