Vi

Luotsari Oy är ett 2014 grundat småföretag med hemort i Vanda, som erbjuder socialvårdstjänster i första hand i Nyland. Våra värden är öppenhet, människonärhet och positivitet. Vi arbetar resurs- och lösningsinriktat.

 

Nina Kojo

Jag är utbildad politices magister och socialarbetare. Under mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat inom missbrukarvården, vården av barn utom hemmet samt korta perioder inom mentalvården och kriminalvården. Längst har jag dock arbetat inom barnskyddets öppenvård och jobbat med barn, ungdomar och familjer. Som fortbildning har jag neuropsykiatrisk coachutbildning och utbildning i krisarbete.

När jag får tid över yogar, simmar, joggar och läser jag. Det blir också att följa mycket med handboll som åskådare.

 

Piia Erkkilä

Jag är den ena av grundarna av Luotsari Oy. Jag är utbildad socionom (högre yrkeshögskoleexamen), neuropsykiatrisk coach samt djurassisterad coach. Dessutom har jag avlagt de förberedande studierna i socialpedagogisk familjearbets- och psykoterapi av yrkeshögskolans specialiseringsstudier. Jag har arbetat på daghem, i en församling samt inom barnskyddet som socialhandledare i en JOPO-klass, som familjearbetare, intensiv familjearbetare samt i ett ungdomshem som handledare och ansvarig ledare.

Till mina hobbyer och intressen hör brukshundshobby, i synnerhet personsök, läsning, bakning, trädgårdsskötsel samt innebandy.

 

Ville Mäensivu

Jag har anslutit mig till Luotsaris gäng i början av 2017. Jag är utbildad samhällspedagog (högre yrkeshögskoleexamen) och jag är neuropsykiatrisk coach. Jag har arbetat länge med ungdomar och familjer. Jag har utfört ungdomsarbete och barnskyddsarbete i såväl anstalter som öppenvården i sammanlagt 13 år.

Till mina fritidssysselsättningar hör vildmarksliv och camping, att lära av naturen samt all slags motion. Dessutom läser jag mycket på min fritid och spelar ukulele.